Chestionar de verificare a cunoștințelor – Căutarea unui loc de muncă
aprilie 14, 2020
Implicarea părinților în educația adolescentului
aprilie 15, 2020

Dezvoltarea personală

 Dezvoltarea personala reprezintă însumarea mai multor nevoi pe care le avem fiecare dintre noi, printre ele aflându-se atât cele ce privesc viața personală, dar și pe cea profesională.

Dezvoltarea personala este despre aspirațiile, motivațiile și despre obiectivele noastre pe termen scurt, mediu și lung. Și cu toate că, mulți încearcă să separe cele două medii (viața personală de cea profesională), până la urmă cu toții ajungem la aceeași concluzie: cele două reprezintă un tot. Oricât de mulțumit ai fi de aspectele vieții personale (timpul petrecut cu prietenii, copiii, partenerii de viață sau hobby-urile pe care le avem), toate acestea reprezintă prea puțin dacă nu ești satisfăcut de zilele petrecute la birou, de echipa cu care lucrezi sau poziția pe care o ocupi. Și reciproca este valabilă. 

Iar ca toate lucrurile să meargă ca pe roate, e important să acoperi cele două arii și să pui accetul pe amândouă. De data aceasta am încercat să descoperim ce înseamnă dezvoltarea personala și ce impact are asupra vieții noastre profesionale. În articolul de față vei descoperi ce înseamnă înțelegerea propriei persoane, cum să scoți la suprafață anumite talente sau abilități, dar și cum să-ți realizezi obiectivele. Vei afla, de asemenea, cum se contopesc cele două medii și de ce trebuie să fim atenți la amândouă.

 

Descarcă materialul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

//]]>